• امروز : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 15 April - 2025
کل 821 امروز 13
0
0

اقدامات و برنامه‌های اجرایی تشدید حفاظت از اراضی ملی و دولتی  خوزستان در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر : 2186
  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
اقدامات و برنامه‌های اجرایی تشدید حفاظت از اراضی ملی و دولتی  خوزستان در نوروز ۱۴۰۴

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، مرتضی میثاقی، معاون املاک و حقوقی  اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به تلاش شبانه روزی یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ گفت: در راستای حفاظت موثر از اراضی ملی و دولتی، این یگان در […]


به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، مرتضی میثاقی، معاون املاک و حقوقی  اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به تلاش شبانه روزی یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ گفت: در راستای حفاظت موثر از اراضی ملی و دولتی، این یگان در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴، اقدام به تعاملات مختلف با مقامات قضایی، انتظامی و اجرایی در حوزه اراضی ملی و دولتی در سطح استان کرده است که این تعاملات به صورت مستمر ادامه دارد.

وی اظهار داشت: تعامل مستمر و شبانه روزی با پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان و اخذ دستور جهت پشتیبانی عوامل انتظامی سطح استان از مامورین یگان در ایام نوروز، تعامل و مکاتبه با دادستان مرکز استان و اخذ دستور برای ایام نوروز و دریافت لیست قضات کشیک ایام نوروز در کلیه شهرستان‌ها از جمله این تعاملات است.

میثاقی افزود: از دیگر اقدامات پیشگیرانه در ایام نوروز می‌توان به جلسات توجیهی و آموزشی برای نیروها، بازدیدهای نظارتی فرمانده و جانشین یگان حفاظت، از وضعیت واحدهای گشت شهرستان‌ها و اراضی تحت حفاظت اشاره کرد که در این بازدیدها آموزش میدانی نیروها، وضعیت عملکرد و آمادگی خودروها و تجهیزات واحدهای حفاظت مستقر در گشت شهرستان‌ها و اراضی تحت حفاظت سطح استان، مورد بررسی و رصد قرار گرفته اند.

معاون املاک و حقوقی  اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ادامه داد: یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ضمن برنامه ریزی طرح تشدید حفاظت از اراضی دولتی و ساماندهی کارکنان یگان حفاظت، به طور مداوم تصرف‌ها و تعرض‌ها به اراضی دولتی را رصد کرده و به‌صورت مستمر نسبت به پایش و گشت زنی و پیشگیری از تصرفات توسط واحدهای گشت حفاظت سازمان در سطح استان اقدام کرده است.

میثاقی از همکاری و پیگیری های مقامات قضایی استان و تلاش و مساعدت مقامات نظامی و انتظامی استان برای بازگشت این اراضی به مالکیت دولت و جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال تقدیر و تشکر کرد.

معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان اظهار داشت: این اداره کل در راستای حفاظت از حقوق بیت المال از تمام توان حقوقی خود بهره می گیرد تا به بهترین نحو از اراضی دولتی صیانت و حفاظت کند.

منبع:
1- پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی – مسکن و شهرسازی

لطفا به این صفحه امتیاز دهید

0 / 3

رتبه صفحه شما:

لینک کوتاه : https://igupa.ir/?p=2186

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آماده سازی اداره كل راه و شهرسازي استان خراسان رضوي اداره كل راه و شهرسازي استان خراسان شمالي اداره كل راه و شهرسازي استان خوزستان اداره كل راه و شهرسازي استان فارس اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان اداره كل راه‌و‌شهرسازي استان اصفهان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران اداره کل راه و شهرسازی استان سمنان اینفوگرافیک بازآفرینی شهری بانک مسکن تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن جوانی جمعیت خراسان شمالی رادیو تلویزیون راهسازی رفع تصرف اراضی ملی سازمان ملی زمین و مسکن سازمان نظام مهندسی سایت 205 هکتاری سمنان سید محمد حسینی شرکت بازافرینی شهری ایران شرکت عمران شهرهای جدید شهرام ملکی شهر جدید گلبهار شوراي عالي شهرسازی و معماري ايران طرح نهضت ملی مسکن عبدالرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران عکس - گزارش تصویری غلامرضا کاظمیان فرزانه صادق وزیر راه‌وشهرسازی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی مسکن - خانه مسکن مردم مصوبه شورای عالی شهرسازی معاونت شهرسازي و معماري نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن نهضت ملی مسکن نوروز 1404 وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی وزارت راه و شهرسازي وزارت راه و شهرسازی پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی کمیسیون ماده 5