• امروز : دوشنبه, ۱۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 31 March - 2025
کل 697 امروز 0
0
6

مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان ادعاهای رسانه‌های بیگانه را تکذیب کرد/ واگذاری ۱۰۷۰ قطعه زمین‌ دولتی به روستانشینان بلوچستان

  • کد خبر : 1294
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان ادعاهای رسانه‌های بیگانه را تکذیب کرد/ واگذاری  ۱۰۷۰  قطعه زمین‌ دولتی به روستانشینان بلوچستان

مصطفی بیک‌مداح مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، گفت: روز گذشته، ۴ اسفند، افراد ناشناس وارد ساختمان ستاد ساماندهی روستاهای اطراف چابهار شدند و پس از خروج آن‌ها، انفجاری در ساختمان رخ داد. خوشبختانه هیچ‌کدام از کارکنان و کارمندان آسیب ندیدند. وی […]


مصطفی بیک‌مداح مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، گفت: روز گذشته، ۴ اسفند، افراد ناشناس وارد ساختمان ستاد ساماندهی روستاهای اطراف چابهار شدند و پس از خروج آن‌ها، انفجاری در ساختمان رخ داد. خوشبختانه هیچ‌کدام از کارکنان و کارمندان آسیب ندیدند.

وی درباره ترور کور یکی از کارکنان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: نامبرده از همکاران ما در امور مالی بود که به ضرب سه گلوله به شدت مجروح شده و در حال حاضر در ICU بستری است و ان‌شالله پس از پایدار شدن شرایطش؛ مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت.

ساماندهی مسکن در مناطق روستایی بلوچستان

بیک‌مداح در مورد روند ساماندهی مسکن در این منطقه تأکید کرد: خانه‌ها در بیشتر روستاهای این منطقه (چابهار) به دلیل ناایمن بودن و کپرنشینی غیراستاندارد است و نیاز به جابه‌جایی دارند. در این راستا، بنیاد مسکن مانند دیگر مناطق کشور، با ارائه تسهیلات کم‌بهره و کمک‌های بلاعوض، ساماندهی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی را انجام می‌دهد.

وی همچنین افزود: در محله داردپ، فرآیند تفکیک قطعات و ارائه تسهیلات انجام شده و ساخت‌وساز در حال انجام و پیشرفت است. در حال حاضر، فونداسیون‌ها اجرا شده و روند پیشرفت فیزیکی پروژه ادامه دارد. ماهیت فعالیت بنیاد مسکن بر ساخت و ساز متمرکز است و تخریب در دستور کار ما قرار ندارد.

عملکرد بنیاد مسکن در روستاهای بلوچستان

مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان در خصوص اقدامات انجام‌شده در روستاهای اطراف چابهار، توضیح داد: در پنج روستای کمپ، عثمان‌آباد، رمین، احمدآباد و هوت آباد، تاکنون حدود ۲۴۰ هزار مترمربع عملیات زیرسازی و آسفالت انجام شده است. تنها در سال جاری، ۳۱ هزار مترمربع زیرسازی انجام شده که آماده آسفالت است.

وی با اشاره به تامین زمین توسط دولت برای واگذاری به مردم نجیب و زحمتکش منطقه و متقاضیان روستایی اظهار کرد: در سال جاری، ۱۰۷۰ قطعه زمین دولتی واگذار شد.  اعتبار تسهیلات برای ۲۸۰ واحد مسکونی در سال جاری به مردم بلوچ واگذار شده و تسهیلات ساخت‌وساز و کمک‌های بلاعوض برای  این تعداد نیز  در سال جاری در بخش روستایی پرداخت شده است.

بیک‌مداح تأکید کرد: بنیاد مسکن در راستای مأموریت خود به دنبال بهبود وضعیت مسکن در مناطق محروم است و این اقدامات همچنان ادامه خواهد داشت.

منبع:
1- پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی – مسکن و شهرسازی

لطفا به این صفحه امتیاز دهید

0 / 3

رتبه صفحه شما:

لینک کوتاه : https://igupa.ir/?p=1294

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آماده سازی اداره كل راه و شهرسازي استان خراسان رضوي اداره كل راه و شهرسازي استان خراسان شمالي اداره كل راه و شهرسازي استان خوزستان اداره كل راه و شهرسازي استان فارس اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان اداره كل راه‌و‌شهرسازي استان اصفهان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران اداره کل راه و شهرسازی استان سمنان اینفوگرافیک بازآفرینی شهری بافت فرسوده بانک مسکن تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن جوانی جمعیت خراسان شمالی دهه فجر 1403 رادیو تلویزیون راهسازی سازمان ملی زمین و مسکن سازمان نظام مهندسی سایت 205 هکتاری سمنان سید محمد حسینی شرکت بازافرینی شهری ایران شرکت عمران شهرهای جدید شهرام ملکی شهر جدید گلبهار طرح نهضت ملی مسکن عبدالرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران عکس - گزارش تصویری غلامرضا کاظمیان فرزانه صادق وزیر راه‌وشهرسازی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی مسکن - خانه مسکن مردم مصوبه شورای عالی شهرسازی معاونت شهرسازي و معماري نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن نهضت ملی مسکن نوروز 1404 وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی وزارت راه و شهرسازي وزارت راه و شهرسازی پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی کمیسیون ماده 5