به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان رضوی)؛ محمد ذاکری معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی در حاشیه بازدید از محور تربت جام گفت: کمربندی تربت جام در مسیر ترانزیتی بزرگراه مشهد_فریمان_ تربت جام_تایباد_دوغارون بوده و تکمیل عملیات احداث آن علاوه بر کاهش ترافیک داخل شهر تربت جام باعث افزایش سرعت تردد و کاهش زمان سفر در محور فوق و سهولت دسترسی به گمرک دوغارون می شود.
ذاکری افزود: عملیات اجرایی تکمیل کنار گذر تربت جام پس از چند سال توقف و با پیگیری های صورت گرفته درخصوص تامین بخشی از اعتبار مجددا آغاز و باند رفت این کنارگذر بسمت تایباد و روگذر انتهایی آن به مجموع طول ۸ کیلومتر در حال اتمام بوده و بهره برداری از آن بزودی انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: احداث گنارگذر تربت جام در قالب طرح احداث بزرگراه مشهد_ دوغارون از طرحهای تفویضی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی است و ارزش روز این قطعه بالغ بر ۲۴۰ میلیارد تومان است.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان با تأکید بر اهمیت راهبردی این محور برای استان و با عنایت به پیگیریهای اعتباری صورت گرفته ، بر برنامهریزی جهت تکمیل باند برگشت این کنارگذر در سه ماهه ابتدایی سال آینده تاکید کرد.
منبع:
1- پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی – مسکن و شهرسازی