• امروز : دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل 1121 امروز 1
0
3

اختصاص بیش از ۲ هزار تجهیز فنی به پروژه‌های مسکن مهر در کشور

  • کد خبر : 2143
  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
اختصاص بیش از ۲ هزار تجهیز فنی به پروژه‌های مسکن مهر در کشور

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، حبیب‌الله طاهرخانی شنبه پس از بازدید از مسکن مهر شهرهای اهواز، خرمشهر و آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با موافقت وزارت راه و شهرسازی ۲ هزار و ۳۳۴ آسانسور برای مسکن مهر در کشور در نظر گرفته شده که از این تعداد ۲۹۶ آسانسور به […]


به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، حبیب‌الله طاهرخانی شنبه پس از بازدید از مسکن مهر شهرهای اهواز، خرمشهر و آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با موافقت وزارت راه و شهرسازی ۲ هزار و ۳۳۴ آسانسور برای مسکن مهر در کشور در نظر گرفته شده که از این تعداد ۲۹۶ آسانسور به سایر شهرستان‌های استان خوزستان اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: این آسانسورها برای تسریع در تکمیل و بهره برداری از واحدهایی مسکن مهر تخصیص داده شده که توسط بنیاد مسکن نصب خواهند شد.

طاهرخانی تمرکز وزارت راه و شهرسازی دولت چهاردهم را حمایت از اقشار کم‌درآمد ساکن طرح‌های مسکن مهر عنوان کرد و گفت: در صورتی که پشتیبانی کافی برای تکمیل و فراهم‌آوردن امکانات صورت نگیرد، کاردکرد شهری به ضد کارکرد بدل می‌شود.

وی بیان کرد: بسیاری از طرح‌های احداث مسکن در تعهد وزارت راه و شهرسازی و دولت به تسهیلات بانک ملی و مسکن متصل نشده است و احداث واحدهایی که آغاز شده در سال‌جاری به سیستم تسهیلات بانکی متصل خواهند شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: متاسفانه مسکن مهر آبادان شرایط مناسبی ندارد و دستگاه‌های خدمات‌رسان باید هرچه سریعتر نسبت به احداث تاسیسات زیربنایی مانند تامین آب، برق، گاز و آسفالت محوطه‌ها اقدام کنند.

وی افزود: دستگاه‌های خدمات‌رسان با حساسیت بیشتر مشکلات زیرساختی مسکن مهر آبادان را برطرف کنند تا با بهره‌برداری از مجتمع‌های مسکونی ضمن افزایش عرضه مسکن و کاهش التهاب بازار مسکن شاهد کنترل قیمت مسکن و اجاره‌بها در منطقه باشیم.

طاهرخانی گفت: متاسفانه با وجود اقداماتی که برای ایجاد شبکه فاضلاب در مسکن مهر آبادان شده هنوز این طرح‌ در آبادان اجرایی نشده و قرار است بخشی از منابع مالی آن توسط وزارت راه و شهرسازی تامین شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به شهرستان آبادان از واحد های در حال ساخت در مسکن مهر و ایران مهر بازدید کرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان و نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی و استانی، معاون وزیر راه و شهرسازی را در بازدید از مسکن مهر آبادان همراهی می‌کردند.

منبع:
1- پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی – مسکن و شهرسازی

لطفا به این صفحه امتیاز دهید

0 / 3

رتبه صفحه شما:

لینک کوتاه : https://igupa.ir/?p=2143

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آماده سازی اداره كل راه و شهرسازي استان خراسان رضوي اداره كل راه و شهرسازي استان خراسان شمالي اداره كل راه و شهرسازي استان خوزستان اداره كل راه و شهرسازي استان فارس اداره كل راه و شهرسازي استان چهارمحال و بختياري اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان اداره كل راه‌و‌شهرسازي استان اصفهان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران اداره کل راه و شهرسازی استان سمنان اینفوگرافیک بازآفرینی شهری بازدید بانک مسکن جوانی جمعیت حبیب الله طاهرخانی خراسان شمالی رادیو تلویزیون راهسازی سازمان ملی زمین و مسکن سازمان نظام مهندسی سایت 205 هکتاری سمنان سید محمد حسینی شرکت بازافرینی شهری ایران شرکت عمران شهرهای جدید شهرام ملکی شوراي عالي شهرسازی و معماري ايران طرح نهضت ملی مسکن عبدالرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران عکس - گزارش تصویری غلامرضا کاظمیان فرزانه صادق وزیر راه‌وشهرسازی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی مسکن - خانه مسکن مردم معاونت شهرسازي و معماري نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن نهضت ملی مسکن وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی وزارت راه و شهرسازي وزارت راه و شهرسازی پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری کمیسیون ماده 5