به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهرهای جدید جلسه شورای مدیران این شرکت با حضور شهرام ملکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، اعضای هیأت مدیره، معاونین، مدیران کل ستادی و همچنین مدیران عامل شهرهای تابعه از طریق ویدئوکنفرانسی برگزار شد.
گفتنی است در این جلسه موضوعاتی از جمله ارائه گزارش های آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی و مالی پروژه های مسکن حمایتی و سایر پروژه های روبنایی و زیربنایی، برنامه های افتتاح پروژه ها در سال جاری، آخرین اقدامات انجام شده در راستای تهیه بسته های مشارکتی و برنامه اجرایی آن، آخرین اقدامات در خصوص احداث مراکز تجاری خطی در سایت های مور نیاز، فرآیند اجرایی بند پ تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و تکالیف شهرها، آخرین وضعیت اجرای قطار شهری گلبهار و بهارستان، آخرین اقدامات انجام شده در راستای مطالعات و طرح های سکونتگاه های ساحلی و بررسی اقدامات انجام شده شرکت ها در راستای مصوبات جلسات پیشین مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.
ملکی در این جلسه با تأکید بر اهمیت جلب سرمایهگذاری و حرکت به سمت مولدسازی درآمدها اظهار داشت: ضروری است ضمن تهیه بستههای مشارکتی برای سرمایهگذاری، برنامهریزی دقیقی برای بهرهبرداری اقتصادی از درآمدهای حاصله صورت گیرد. طرحهای ارائه شده باید دارای کارشناسی دقیق و پیوستهای اقتصادی باشند تا قابلیت اجرا و جذب سرمایهگذار را داشته باشند. هر فرصتی که در شهری شناسایی میشود، باید از منظر اقتصادی توجیهپذیر بوده و ظرفیت لازم برای جلب مشارکت بخش خصوصی را داشته باشد.
وی با اشاره به اهمیت برنامهریزی دقیق در شهرها و تهیه نقشه راه مشخص در نحوه هزینه کرد اعتبارات افزود: همه شهرها موظف اند نسبت به تکمیل اطلاعات خود در حوزه شناسایی املاک و رفع موانع موجود در فروش، تهاتر و سایر موارد نیز اقدامات لازم را انجام دهند.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم ارتقای کارایی اجرایی پروژهها تأکید کرد و گفت: در مواردی که مشکلات پروژهها ناشی از ضعف توان اجرایی شرکت یا همکاری پایین متقاضیان و پیمانکاران است، باید نسبت به رفع این موانع اقدام شود. پیمانکارانی که عملکرد مناسبی ندارند باید تغییر کرده و جایگزین مناسب برای آنها تعیین شود تا پروژهها تعیین تکلیف شوند و به سرانجام برسند.
منبع:
1- پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی – مسکن و شهرسازی